Ποιοί είμαστε


Η ΑΕΝΑΟΣ Α.Ε είναι μια εταιρεία μελετών, χρηματοοικονομικών συμβουλών, διαχείρισης ακινήτων,  και ευρύτερα παροχής υπηρεσιών και υποστήριξης σε μεγάλο φάσμα αναγκών ιδιωτών και επιχειρήσεων, η οποία δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2008 και εδρεύει στη Καλαμαριά.

Από την μακροχρόνια τραπεζική και επιχειρηματική εμπειρία του ιδρυτή και των συνεργατών της  διαπιστώθηκε η ανάγκη πολλών, κυρίως μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για υπηρεσίες χρηματοοικονομικών συμβουλών και γενικότερα οργάνωσης, ανάπτυξης πέραν των τυπικών λογιστικών, φοροτεχνικών , νομικών, ασφαλιστικών , τεχνικών χωριστά αλλά σε ένα σημείο αναφοράς.

Η εταιρία με την συνεργασία καταξιωμένων επαγγελματιών: οικονομολόγων ,τραπεζικών ,λογιστών, φοροτεχνικών, νομικών, μηχανικών, διακοσμητών, μεσιτών, ασφαλιστών , προσβλέπει στην παροχή ολοκληρωμένων πακέτων υποστήριξης προς τους πελάτες της.

Με την πολύχρονη δε εμπειρία της στο χώρο των ακινήτων, με την αξιοποίηση και διαχείριση ιδιόκτητων ακινήτων, έχει τη δυνατότητα να παρέχει συγκεκριμένη υποστήριξη στην αγορά πώληση – ενοικίαση – εκτίμηση, αξιοποίηση, διακόσμηση, ενεργειακή αναβάθμιση, λογιστική – φοροτεχνική παρακολούθηση των ακινήτων των πελατών της